Persondata i medarbejder­forhold

Online kursus: 365 dages adgang

Pris: 800 kr. ekskl. moms

Lektioner: 3

På kurset gennemgår vi først de grundlæggende persondataretlige regler og går derefter i dybden med persondata i relation til medarbejderforhold.

SE DEMO

Denne video er en forsmag på kurset. Køb adgang for at se hele kurset.

Indhold

Med udgangspunkt i databeskyttelsesforordningen, databeskyttelsesloven, vejledninger fra Datatilsynet og de erfaringer, vi har gjort os efter den 25. maj 2018, går vi i dybden med persondatabehandling i relation til alle ansættelsesforholdets aspekter.

Vi ser bl.a. på:

  • Hvilke oplysninger må indhentes og behandles om ansøgere i forbindelse med ansættelsesforholdets etablering
  • Hvilke oplysninger kan behandles under ansættelsesforholdet, f.eks. i relation til håndtering af helbredsoplysninger eller billeder og kontaktoplysninger på inter- og intranet.
  • Hvilke oplysninger kan opbevares om tidligere ansatte efter ansættelsesforholdets ophør

Kurset er opdelt i 2 dele, og varer 1 time og 45 minutter inkl. test.

Målgruppe

HR-chefer, personalechefer, personalejurister, personalekonsulenter og andre, der beskæftiger sig med personoplysninger i medarbejderforhold.

Læringsmål

Kurset giver deltagerne indsigt i den nye databeskyttelsesforordnings indflydelse på medarbejderforhold. Deltagerne bliver præsenteret for, hvilke oplysninger der må indhentes og behandles i forbindelse med ansættelsesforhold, og hvordan disse må håndteres.

Ved gennemførelse af kurset optjener du 3 kursuspoint til din obligatoriske efteruddannelse.

Adgang i 365 dage

Dette er et online kursus. Ved køb af brugeradgang har du adgang til kurset i 365 dage. Din adgang er personlig og må ikke deles med andre.

Kurset kan gennemføres både via smartphone, tablet og computer. Der afsluttes med en test, og du modtager efterfølgende et kursusbevis.

Ønsker du at købe flere adgange eller få skræddersyet et kursus til din virksomhed, så læs mere her.

PRIS

Kurset koster 800 kr. ekskl. moms.

Log ind